Caterpillar - Werkschoenen, buty robocze, safety shoes 50 merk

Bedrag
st.
Ga naar de inhoud

Caterpillar

Merk

maat / lengte van het blad cm.
36 - 24 cm
37 - 24,5 cm
38 - 25 cm
39 - 26 cm
40 - 26,6 cm
41 - 27 cm
42 - 28 cm
43 - 28,5 cm
44 - 29,4 cm
45 - 30 cm
46 - 30,6 cm
47 - 31,6 cm

Caterpillar, ook wel bekend als Cat, is een Amerikaans bedrijf dat verschillende soorten bouwapparatuur en andere industriële apparatuur produceert. Een van de producten die door dit bedrijf worden aangeboden, zijn de Caterpillar veiligheidsschoenen. Caterpillar veiligheidsschoenen zijn ontworpen en vervaardigd om de voeten te beschermen tegen verschillende gevaren op de werkplek, zoals vallende voorwerpen, elektriciteit en chemicaliën.
Caterpillar veiligheidsschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Het bedrijf biedt verschillende modellen veiligheidsschoenen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Caterpillar schoenen hebben ook technologieën die zorgen voor veiligheid en comfort, zoals antislipzolen, doorboringbestendigheid, demping en bescherming tegen elektrostatische lading.
Caterpillar is een gevestigd bedrijf op de markt dat wereldwijd erkenning krijgt van klanten. De veiligheidsschoenen van dit bedrijf staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor ze populair zijn onder professionals en veeleisende gebruikers. Caterpillar hecht ook veel belang aan duurzame ontwikkeling en ecologie, wat het een goede keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar niet alleen functionele, maar ook verantwoorde producten.
De webwinkel topwearco.nl maakt deel uit van het bedrijf Arotrans B.V.
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of
informatie te gebruiken zonder toestemming van topwearco.nl.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Het ontwerp van de website is uitgevoerd door Arotrans B.V.
VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Terug naar de inhoud